1. Bent u patiënt? Klik op de naam van het product waar u mee wordt behandeld. U kunt u op dit gedeelte registreren en het aanmeldproces doorlopen met de EU-code, die vermeld staat op de verpakking.. 
  2. Bent u zorgverlener? U kunt rechtsonder inloggen met uw BIG-code.
Avonex®
Fampyra®
Plegridy®
Tecfidera®

Multiple Care Zorgtraject

Multiple Care, het zorgprogramma van Biogen, is speciaal ontwikkeld voor mensen met MS die worden behandeld met een geneesmiddel van Biogen. Multiple Care wordt uitgevoerd door Brocacef Zorglogistiek. Brocacef Zorglogistiek heeft zich o.a.gespecialiseerd in het leveren van specialistische geneesmiddelen én in de verpleegkundige zorg aan patiënten, die nodig is om deze middelen goed te gebruiken. 

Hoe werkt het zorgprogramma?

Wanneer u in overleg met uw arts heeft besloten een behandeling met één van de geneesmiddelen van Biogen (zie aan de linkerkant van de pagina) te starten kan uw arts of verpleegkundige u aanmelden bij Multiple Care. Per geneesmiddel kan de begeleiding verschillen. Voor instructie zal  één van de gespecialiseerde verpleegkundigen contact met u  opnemen voor het maken van een eerste afspraak, maar het kan ook zijn, dat bij uw behandeling u telefonisch wordt begeleid of dat de behandeling volledig bij  uw eigen neuroloog en MS verpleegkundige ligt.

Tijdens het eerste gesprek komen de volgende zaken aan bod:

  1. Wat is het Multiple Care programma?
    U maakt kennis met degene die u binnen het Multiple Care programma zal begeleiden en hij/zij zal het programma  met u bespreken. Zonodig zal worden aangegeven wat u bij de behandeling nodig heeft of u aangeven wat in het servicepakket zit. 
  2. Starten met de behandeling.
    Met name in het begin zal u in het Multiple Care programma worden begeleid. Stel gerust alle vragen die u hebt: het programma en de begeleiding zijn er speciaal voor u. Binnen het Multiple Care programma zal daar steeds weer met maatwerk op worden ingespeeld.